Voksenleir sommeren 2019

Vi i Noreødegården Rideskole arrangerer voksenleir helgen 29.-30.juni!

Denne helgen fokuserer vi på dressur og sprang. 

Ridelærer Anette Larsen vil stå for alt innhold og undervisning gjennom dagene. Vi har trygge og kunnskapsrike rideskolehester i alle størrelser, som syns det er gøy å lære bort! Vi legger vekt på kvalitet i arbeidet, og tilpasser hester etter elevenes ønsker og ferdighetsnivå. 

Vi starter helgen med en dressurtime, etter en lunsjpause og stallarbeid bygger vi klart for sprangtrening hvor vi legger fokus på rideveier og sits. Vi avslutter hele helgen med konkurransetrening på søndag hvor vi starter dagen med å ri et dressurprogram. Etter lunsjpause og stallarbeid bygger en spennende sprangbane med utfordringer tilpasset nivå. 

 

Vi står for lunsj, frukt og mineralvann begge dager.

 

Lørdag kl. 09.00- 17.00

Søndag: 09.00- 17.00

 

Pris: 2 000,-. 

Betaling:
NB: Påmelding er bindende fra det tidspunktet vi mottar din epost, men plassen er ikke bekreftet av oss før betalingen for rideleiren er mottatt.

Avbestilling: Ved avbestilling før 30. mai, men likevel ikke ønsker å delta, vil depositumsbeløpet, på 2 000,-, ikke bli refundert. Er dette ikke betalt, må det fortsatt betales inn. Restbeløpet vil bli refundert. Ved avbestilling etter 30. mai refunderes verken depositumsbeløp eller restbeløp. 

 

Påmeldingsinformasjonen nedenfor sendes til: rideskolen@noreodegarden.no – påmeldingen er bindende fra 30.mai.

 

Leir: Voksenleir i uke 26, 2019

© 2018 NOREØDEGÅRDEN RYTTERSPORTSENTER