Knøtteleir sommeren 2019

Vi i Noreødegården Rideskole arrangerer knøtteleir helgen 13.-14.juli!

Denne helgen fokuserer vi på å bli kjent med hesten, stell av hest, stallarbeid og selvfølgelig ridning. 

Ridelærer Anette Larsen vil stå for alt innhold og undervisning gjennom dagene. Vi har trygge og kunnskapsrike rideskolehester i alle størrelser, som syns det er gøy å lære bort! Vi legger vekt på kvalitet i arbeidet, og tilpasser hester etter elevenes ønsker og ferdighetsnivå. 

Denne helgen vil bestå av dressurridning, voltige, turridning, stallarbeid og håndtering av hest. Dette er for alle som ønsker å lære å ri for første gang, eller som akkurat har begynt å ri. Vi har en fantastisk stallgjeng som bistår som leiere under helgen, men dette er også en flott mulighet for foreldre til å være med sammen med barna sine i hesteverden.

 

Vi står for lunsj, frukt og mineralvann begge dager.

 

Lørdag kl. 09.00- 17.00

Søndag: 09.00- 17.00

 

Pris: 2 000,-. 

Betaling:
NB: Påmelding er bindende fra det tidspunktet vi mottar din epost, men plassen er ikke bekreftet av oss før betalingen for rideleiren er mottatt.

Avbestilling: Ved avbestilling før 30. mai, men likevel ikke ønsker å delta, vil depositumsbeløpet, på 2 000,-, ikke bli refundert. Er dette ikke betalt, må det fortsatt betales inn. Restbeløpet vil bli refundert. Ved avbestilling etter 30. mai refunderes verken depositumsbeløp eller restbeløp. 

 

Påmeldingsinformasjonen nedenfor sendes til: rideskolen@noreodegarden.no – påmeldingen er bindende fra 30.mai.

 

Leir: Knøtteleir i uke 28, 2019

© 2018 NOREØDEGÅRDEN RYTTERSPORTSENTER