Liselotte Lefdal 

Liselotte holder til i storestallen og har i hovedsak ansvar for sprangtreninger, men er også involvert i rideskolen og driften av den. 

Liselotte Lefdal er 28 år og oppvokst på et stort hestesenter i Vestfold med 100 hester rundt seg fra hun var født. Oppveksten med hest og ridning har gitt mersmak og Liselotte har ridd fra ponni til junior grand prixer i sprangridning. Etter endt videregående skole jobbet hun 2 år i Tyskland hos Paul Schockemöhle som berider.  Samt at hun hadde hovedansvaret for bedriftens hester i Beijing, Kina i 6 mnd. Her hjemme i Norge har hun etablert seg godt som sprangtrener og rytter.  Hun har gode resultater å vise til, blant annet deltok hun med 2 hester i unghest VM 2018, vant NM for 5 års i 2019 og detok med 1 hest i unghest VM i 2019. 

Med seg på laget har hun sin mor, Annemor Paulsen, som også har drevet aktivt med sprangridning i en årrekke, samt drevet rideskole i mange år. 

Sammen ønsker vi å skape et miljø for alle som brenner for ridesporten. 

Velkommen til oss!

En rideskole for alle

Her på Liselotte Lefdals Rideskole legger vi fokus på å lære hestene å kjenne og stell og håndtering av hest er like gøy og viktig som selve ridingen. Vi har kurs for alle aldre og nivåer og det er viktig for oss med et godt miljø, både for elever og foresatte. 

Ridning er for alle! 

IMG_1616.jpg
 

LL Equestrian Team

LL Equestrian tilbyr rideundervisning, helgekurs, tilridning og trening av hest. Vi har faste sprangtreninger på Noreødegården hver tirsdag. For deg som satser og ønsker tett oppfølging og samholdet i et team.

Ta kontakt med Liselotte Lefdal på tlf: +47 988 35 140