Oppstalling

I lillestallen hos Gina Wiig har vi et stort fokus på tett oppfølging og godt tilpassede opplegg for hver enkelt hest og rytter. Med et bredt utvalg av tjenester kan vi tilby deg en skreddersydd plan som er helt unik for akkurat deg og din hest. 

 

Vi er opptatte av at alle hestene hos oss skal ha det godt, og faste rutiner og trygge rammer er selve grunnlaget vi arbeider for hver eneste dag. Derfor er mye av den daglige driften inkludert i alle oppstallingspakkene vi tilbyr.

​Alle ​våre oppstallingspakker inneholder følgende: 

Fire høyforinger per dag 

Tre fôringer med kraftfôr fra Cavalor, hvor ett måltid er mash.

Inn og ut hver dag hele året i paddock*. Utetiden til hestene er fra ca 08.30-16.30.

Tilgang på to utebaner, to ridehus, vaskespilt og solarium.

Alle hestene blir sett over av vårt stallpersonale, slik at vi sikrer at de har det bra.

*Med noen unntak ifmb røde dager

Våre pakker

GRUNNPAKKE

Denne pakken følger de faste rutinene ved ut- og innslipp og fôringer. Eier står selv ansvarlig for mosjonering og møkking. Eget inntak på røde dager.

HALVPENSJON

Denne pakken inneholder møkking mandag til fredag, med unntak av røde dager. Stallpersonale kan ta av bandasjer ved uslipp, og legge dem på ved kvelden. Inkluderer inn- og utslipp også på røde dager. Eier er selv ansvarlig for mosjonering av hesten. 

 
FULLPENSJON

Denne pakken innholder alt fra halvpensjon, men i tillegg inkluderes det inntil fire ridetimer i ukedagene med undervisning fra Gina Wiig. Med denne pakken kan du få tett oppfølging og planlegging av treningen med din hest. 

Bestill
TILRIDNING

Med denne pakken blir hesten din fullstendig tatt vare på, samtidig som den blir utviklet og utdannet. Pakken inkluderer fire til fem treningsøkter per uke av Gina Wiig, og det blir lagt opp en individuell treningsplan som er tilrettelagt hestens behov og utvikling. Du får med dekkenvask ved behov, samt pussing og vedlikehold av utstyr. 

 

 

 

Kontakt oss for oppstalling

 +47 40400642

post@noreodegarden.no

Takk for din henvendelse! Vi kontakter deg så fort som mulig. Hilsen oss på Noreødegården Ryttersportsenter