Liselotte Lefdals rideskole 

 

 

Høsten 2019 overtok Liselotte Lefdal rideskolen og startet LLR på Noreødegården.

Vi ønsker å ha en rideskole med alt fra de helt unge til de som er godt voksne. Vi brenner for ridesporten og alle dens gleder. Vi mener at det er bredden som er viktig, altså alle hesteinteresserte skal være velkomne hos oss. Vi ønsker å skape et miljø med GLEDE, HYGGE OG TRIVSEL for ALLE!

Kort om oss: 

Liselotte Lefdal oppvokst på et stort hestesenter i Vestfold med 100 hester rundt seg fra hun var født. Oppveksten med hest og ridning har gitt mersmak og Liselotte har ridd fra ponni til junior grand prixer i sprangridning. Etter endt videregående skole jobbet hun 2 år i Tyskland hos   Paul Schockemöhle som berider.  Samt at hun hadde hovedansvaret for bedriftens hester i Beijing, Kina i 6 mnd. Her hjemme i Norge har hun etablert seg godt som sprangtrener og rytter.  Hun har gode resultater å vise til, blant annet deltok hun med 2 hester i unghest VM 2018, vant NM for 5 års i 2019 og deltok med en hest i unghest VM i 2019. 

Med seg på laget har hun sin mor, Annemor Paulsen, som også har drevet aktivt med sprangridning en årrekke og har drevet rideskole i mange år. Både Liselotte og Annemor underviser i rideskolen, samtidig som de begge er svært involvert i driften av den. 

LL.png
Picture1.png
Picture2.png

Vår visjon 

1.

Trygge hester
Vi kan tilby trygge hester og ponnier som er glad i arbeidet sitt. Våre skolehester får mye utetid sammen med andre kompiser, stell, kos, kjærlighet og oppfølging.

2.

Trivsel og helse
Vi er opptatte av at våre skolehester arbeider på gode vilkår, får nok fritid og trives med hverdagen sin.
​På den måten mener vi at elevene våres møter en rideskolehverdag med læring og lek sammen med glade læremestre på fire ben. ​

1.

Våre instruktører

Våre instruktører er utdannet ved Norsk Hestesenter, Starum eller Trener 1, Norges Rytterforbund. 

3.

Godt miljø for undervisning
Undervisningen foregår inne i stor ridehall med god ridebunn eller ute på tur i skogen. Vi har tribune inne i hallen slik at familie og venner gjerne må bli med å se på ridetimen! 

4.

Variert kurstilbud
Alle kursene hos oss varierer mellom dressur, sprang, bomarbeid, turridning, teori og lek til hest tilpasset alder og nivå på gruppen. 

5.

Mange muligheter for rideskoleelevene!
Elever av rideskolen vil også få muligheten til å bli med på banetreninger, programtreninger, stevner og show med skolehestene i regi av rideskolen. 

6.

Godt miljø

Vi legger vekt på godt og inkluderende miljø, og arrangerer sosiale aktiviteter for elever i alle aldre

 

 

 

Meld deg på kurs!

Hør gjerne med oss hvilket kurs som passer 

Takk for din henvendelse om ridekurs! Vi kommer snarlig tilbake med mer informasjon